Skip to main content

Medewerker Customer Service (Echt)

Medewerker Customer Service (Echt)

Heb jij een passie voor het verwerken van orders, informeren van klanten, ondersteuning aanhangende afdelingen en het verwerken van administratieve werkzaamheden? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Medewerker Customer Service (Echt)

Wat ga je doen als Medewerker Customer Service?

Zoals de functienaam al aangeeft, heb jij een extreem brede functie. Zo is geen dag hetzelfde! Naast dat jij je bezighoudt met het verwerken van orders, die je per mail of telefoon ontvangt en intern verwerkt, zorg jij ook voor de afhandeling van administratieve werkzaamheden. Zo zorg je er enerzijds voor dat klantenorders snel verwerkt worden en anderzijds dat de logistieke zaken tot in de puntjes geregeld zijn. Met name het contact met klanten maken je dag dynamisch en gezellig! Verder zorg je ook nog voor de ondersteuning van de aanhangende afdelingen.

 

Wat breng je mee als Medewerker Customer Service?

Klantvriendelijk in alle situaties; dat kunnen we aan jou vragen! Niet alleen als het gaat over communicatieve vaardigheden, maar ook het anticiperen op en onderzoeken van de behoeftes van de klant. Je vindt het geweldig om ‘win-in’-situaties te creëren in onderhandelingssituaties en gaat altijd op zoek naar de beste oplossing voor alle partijen.

 

Verder voldoe jij aan de volgende kenmerken:

  • Mbo+ werk- en denkniveau;
  • Werkervaring en/of kennis van IT systemen (D365 is een Pré);
  • Interesse in/of affiniteit met bouwmaterialen;
  • Een flexibele, sociale en open houding.

 

 

Wat bieden wij?

Bij Veris vinden we ontwikkeling erg belangrijk, dus er is veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke (door)groeimogelijkheden. Je komt samen te werken met gezellige collega’s in een dynamische, flexibele en groeiende werkomgeving. Verder:

  • Ligt er een jaarcontract voor je klaar van 40 uur per week;
  • Ontvang je een marktconform en bij de functie passend salaris, dat wordt bepaald door jouw kennis en ervaring;
  • Bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, 12 atv-dagen en een goede pensioenregeling;
  • Uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

Enthousiast geworden?

Solliciteren