Skip to main content

Junior Productmanager

Junior Productmanager

Thuis in (ver)bouwmaterialen? Als Junior Productmanager ondersteun jij de Productmanager bij het inkopen van bouwmaterialen, want jij kent de laatste trends!

Junior Productmanager

Samen met de Productmanager ga jij ons assortiment van bouwmaterialen verder uitbreiden en verbeteren, mede dankzij jouw kennis van ontwikkelingen in de markt. Jij bent een meedenker, niet alleen intern met collega’s, maar ook richting onze aangesloten bedrijven en leveranciers. Je zal veel met hen moeten schakelen, dus je commerciële inzicht wordt goed ingezet. Klant- en servicegerichtheid en communicatieve vaardigheden zijn voor jou vanzelfsprekend.

Wat ga je doen als Junior Productmanager?
Je gaat werken aan de inkoopcondities van Veris. Je doet voor- en uitzoekwerk voor de Productmanagers en legt gemaakte afspraken vast. Je ondersteunt de Productmanagers bij alle voorkomende werkzaamheden met bestaande en nieuwe leveranciers.

Naast het leveren van input ten aanzien van het inkoopbeleid, initieer je assortimentsmutaties met als doel een optimaal voorraadassortiment in onze centrale magazijnen. Niet voor alles natuurlijk, maar wél voor jouw deel van het assortiment! Dit vergt zelfstandigheid van je, je moet namelijk wel weten welke product-, assortiments- en marktontwikkelingen er gaande zijn.

Wat breng je mee als Junior Productmanager?
Je beschikt over aantoonbaar relevante werkervaring binnen een handelsorganisatie, bij voorkeur binnen de bouwbranche!. Daarnaast:

  • beschik je over een hbo werk- en denkniveau;
  • kun je goed plannen en organiseren en werk je vanuit oplossingen;
  • werk je accuraat, ordelijk, georganiseerd en gestructureerd;
  • beschik je over analytische vaardigheden en heb je ervaring met Excel;
  • spreek je uitstekend Nederlands en bij voorkeur Engels en/of Duits.

Wat bieden wij?
De functie is uitdagend en voor de zelfstandigheid die je nodig hebt, mag je iets van ons terugverwachten. Bij Veris vinden we ontwikkeling erg belangrijk, dus er is veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke (door)groeimogelijkheden. Je komt samen te werken met gezellige collega’s in een dynamische, flexibele en groeiende werkomgeving. Verder:

  • Ontvang je een marktconform en bij de functie passend salaris, dat wordt bepaald door jouw kennis en ervaring;
  • Bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, 12 atv-dagen, een goede pensioenregeling en een uitgebreide aanvullende verzekering;
  • Krijg je van ons een mobiele telefoon, een laptop en een auto, die tot je standaard ‘gereedschap’ behoren;
  • Bieden wij mogelijkheden om deels thuis te kunnen werken.

Enthousiast geworden?

Solliciteren