Skip to main content

Consultant D365 Competence Centre Inkoop / Verkoop / Assortiment

Consultant D365 Competence Centre Inkoop / Verkoop / Assortiment

Wat je gaat doen als Consultant D365 Inkoop / Verkoop / Assortiment

Als Consultant D365 Inkoop / Verkoop / Assortiment houd jij je bezig met Microsoft Dynamics 365 F&O automatiseringsonderwerpen met betrekking tot verkoop, inkoop en assortimentsbeheer binnen het Veris Competence Center. Barst jij van de technische én sociale skills en wil je graag groeien binnen een bedrijf waar volop aandacht is voor jou en je persoonlijke ontwikkeling? Lees dan snel verder!

Voor Veris Competence Center van onze Digital afdeling in Gorinchem zoeken we een

Consultant D365 Inkoop / Verkoop / Assortiment (m/v) voor 40 uur per week

In deze interessante en veelzijdige job ga je mee bouwen en zorg dragen voor technisch beheer en ondersteuning binnen het IT Operations team dat zich momenteel bezighoudt met de vernieuwing van het IT landschap als onderdeel van een lange termijn strategie, deels gedreven door de uitrol van Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations binnen de groep.

Hoe ziet jouw dag eruit als Consultant D365 Inkoop / Verkoop / Assortiment?

Een Consultant D365 Inkoop / Verkoop / Assortiment bij Veris help jij bedrijven bij hun migratie van het legacy ERP naar Dynamics D365 F&O. Dit zijn allemaal handelsbedrijven die bouwprojecten van A tot Z mogelijk maken, en jij maakt een belangrijk onderdeel uit van de optimalisatie van hun bedrijfsprocessen! Op locatie en binnen D365 grijp jij je kans om onder de motorkap te kijken en neem je de ontwikkeling en automatisering van deze bedrijven compleet onder de loep.

Als Business Consultant ga jij voornamelijk:

  • Een oogje houden op de waarborging van de implementatiestandaarden zoals beschreven in de D365 Veris template en Azure DevOps;
  • Meewerken aan oplossingen voor technische en functionele vraagstukken;
  • De voortgang van projecten bewaken en waar nodig op tijd ingrijpen;
  • Werkinstructies, testscenario’s en functionele uitwerkingen beschrijven;
  • Ondersteunen, uitzoeken en vragen beantwoorden op het vlak van supportvraagstukken.

Wat breng je mee als Consultant D365 Inkoop / Verkoop / Assortiment?

Als Business Consultant pak jij moeiteloos zelfstandig én samen met je team nieuwe uitdagingen aan. Dat gaat prima, met jouw ervaring. Met jouw technische- en mensenkennis ga jij altijd voor het beste resultaat. Heb je ervaring met MDM-applicaties, Slim4, Azure DevOps of de wereld van groothandel? Dat is mooi meegenomen! Maar we vinden belangrijker dat jij dit meeneemt:

 • Sterke communicatieve skills;
 • Een gevoel voor de belangen van Veris;
 • Ervaring met werken in een projectorganisatie.


Wat bieden wij?

 • Een fijn salaris, 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen. Maar belangrijker nog: een gezellige werkomgeving met behulpzame collega’s die zorgen dat jij je als Business Consultant VIA snel op je plek voelt. Dat maakt werken bij Veris zo leuk! Daarnaast zal je carrière zich in een stroomversnelling bevinden; we bieden je namelijk meer dan 150 cursussen. Je krijgt ook uitzicht op een vast contract én je mag (deels) thuiswerken. Verder bieden we jou:
  • Een solide pensioenregeling;
  • Een uitgebreide aanvullende verzekering;
  • Auto van de zaak
  • Een omgeving waarop volop aandacht is voor jouw persoonlijke groei.
  • Wekelijkse lunch

Is de functie van Consultant VIA iets voor jou? Solliciteer dan via onderstaande button en kom ook werken bij Veris!

Solliciteren