Over ons

Samen zijn we krachtiger

Bij Veris willen we groeien door te verbinden. Dat doen we met aandeelhouders, maar ook met medewerkers. Wij geloven in de kracht van teamwork en wederzijds respect. Daarom vinden we het belangrijk om goed te zijn voor onze medewerkers, bijvoorbeeld door goede arbeidsvoorwaarden te bieden en een gezellige werksfeer te stimuleren. We zijn er voor elkaar, want samen zijn we krachtiger.

Onze kernwaarden

Persoonlijke aandacht en ontwikkeling

Wij hechten veel waarde aan een prettige en veilige werkomgeving waarin jij optimaal kan ontwikkelen. Daarom bieden wij graag extra’s die dat mogelijk maken, zoals thuiswerk- en opleidingsmogelijkheden.

Betrouwbaar en betrokken

We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen, met hart voor de zaak. We lopen een stapje harder als het moet en staan voor elkaar klaar als het nodig is.

Doelgericht samenwerken

Het is misschien cliché, maar het is hier echt één voor allen en allen voor één. Samen fixen we de klus terwijl we oog houden voor elkaar als collega’s.

"Ik werk met een groot scala aan producten en moet daarvoor ook schakelen met productexperts. Daardoor leer ik iedere dag weer iets nieuws!"

Emilie van Geijn
Medewerker Online Datamanagement

"Bij Veris gaan we ervoor met elkaar! Als we dan dingen voor elkaar krijgen, dan geeft dat echt een kick!"

Mark van Beelen
Teamleider Databeheer

"Bij Veris zorgen we goed voor de medewerkers en dat merk je! Er heerst op kantoor en op de logistiek centrums een prettige en collegiale werksfeer. Dat in combinatie met het uitdagende en afwisselende werk, maakt dat ik plezier in mijn werk hou"

Nicole de Ruijter
HR Adviseur

"Bij Veris hangt een goede sfeer en kan ik leuk lachen en praten met collega’s. Daardoor ga ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk!"

Jack Lam
Databeheerder

Bekijk onze vacatures en kom het fixen bij Veris!

Vacatures

Onze werkzaamheden

Inkoop

Met een breed netwerk aan leveranciers en fabrikanten, zowel binnen Europa als in andere continenten, worden afspraken gemaakt waarmee we voor de aangesloten bedrijven de beste condities realiseren.

Digital

Het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van state-of-the-art IT-systemen, zowel op gebied van software als van infrastructuur, zijn cruciaal voor een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering, alsmede voor het creëren van onderscheidend vermogen voor de aangesloten bedrijven.

Logistiek

Met twee eigen distributiecentra in Echt en Deventer zorgen we er met elkaar voor dat de aangesloten vestigingen dagelijks hun producten foutloos en op tijd geleverd krijgen. Hiermee organiseren we een efficiënte supply chain en optimale beschikbaarheid.

Data

Correcte en volledige artikeldata vormen de input voor de interne bedrijfsvoering, maar ook voor uitingen naar de klant zoals prijslijsten en de webshop.

Financiën en Administratie

Hier vindt met name de verwerking plaats van de leverananciersfacturen waarmee we de aangesloten bedrijven ontzorgen. Verder bewaken we de kosten en zorgen we voor betaling volgens afspraak.

Business analyse en strategie

Missie, visie en strategie bieden houdvast en geven richting aan de toekomst. Met behulp van Business analyse weten we waar we staan en sturen we gericht op onze doelen.